Travel Counsellors beste reisaanbieder van 2013

Travel Counsellors heeft zojuist de allereerste Beste Reisaanbieder Award in de wacht gesleept. Deze award is tot stand gekomen in samenwerking met o.a. Sanoma. Travel Counsellors, een franchiseorganisatie van zelfstandige reisadviseurs, kreeg het hoogste klantoordeel van alle reisaanbieders tijdens de strijd om deze publieksprijs.

Mening van 500.000 consumenten

Met een 9,18 eindigde Travel Counsellors op de eerste plaats. De Beste Reisaanbieder Award is een initiatief van vakblad TravMagazine. Ruim 500.000 consumenten gaven hun mening in een onderzoek van Preferenso.nl in samenwerking met Trendbox, de Vakantiebeurs en Sanoma.

 

 

Persoonlijke aandacht van Travel Counsellors

De persoonlijke aandacht van Travel Counsellors, het bieden van reizen op maat, een heel hoog serviceniveau voor een goede prijs, de leuke locaties en de ervaren reisadviseurs die snel reageren en met passie hun werk doen – dat alles was goed voor de eerste plaats. Nummer twee werd Zonvaart Reizen en op de derde plek eindigde Solmar Tours.

Als mediapartner van de Beste Reisaanbieder 2013 heeft Sanoma een database van ruim 320.000 adressen ingezet van Margriet, Vrouwonline, Vakantie.nl, Zin, Het Testpanel en Viva. In alles wat Sanoma doet heeft de consument een nadrukkelijke stem. Daarnaast is Sanoma al geruime tijd kennispartner voor de travelbranche en werken we daarin nauw samen met de ANVR.

Comments are closed.