Geweldig jaar voor Travel Counsellors

Travel Counsellors heeft een geweldig jaar achter de rug. Wederom is de jaarlijkse omzet van de Travel Counsellors behoorlijk gegroeid. Opvallende resultaten zijn de groeicijfers van dynamic packaging; hotels via het eigen Phenix systeem +27%, zelf ingekochte hotels +59%, IATA +11% en lowcost airlines +80%. Travel Counsellors heeft afgelopen jaar meerdere hoogtepunten beleefd. Hieronder volgt een beknopte opsomming.

Officiële opening nieuw hoofdkantoor

Travel Counsellors vierde zondag 17 maart feest ter ere van de officiële opening van het nieuwe hoofdkantoor op Emmapark 8 te Den Haag. Deze nieuwe locatie biedt de medewerkers van het hoofdkantoor een inspirerende werkomgeving en is een aangename plek om Travel Counsellors en relaties te ontmoeten.

 

 

In Company-studiereizenTravel Counsellors organiseert regelmatig In Company-studiereizen naar verschillende bestemmingen. Afgelopen jaar hebben ze onder meer Aruba, Oman en La Palma bezocht. Daarnaast konden de Travel Counsellors zich inschrijven voor verschillende studiereizen van touroperators met wie Travel Counsellors samenwerkt.

Nieuwe huisstijl


Travel Counsellors heeft afgelopen jaar een complete rebranding ondergaan. Zo introduceerden ze een gloednieuwe recruitment- en consumentenwebsite die geheel aansluit bij de nieuwe huisstijl en optimaal gebruikmaakt van de nieuwste technieken en activiteiten rond social media. De persoonlijke webpagina’s van de Travel Counsellors zijn eveneens vernieuwd en uitgebreid. De websites hebben nu een moderne lay-out en een frisse uitstraling met inspirerende afbeeldingen voor een hogere emotionele belevingswaarde.

Conferentie NL


Afgelopen jaar vond de grootste Nederlandse conferentie ooit plaats. Er kwamen maar liefst 91 Travel Counsellors, 34 partners van Travel Counsellors en 35 zakenpartners bijeen in het prachtige MooiRivier Hotel in Dalfsen. Het weekend zat vol hoogtepunten, inspirerende presentaties en gezelligheid.

Open-huis-dagen een succesWe kunnen terugkijken op succesvolle kennismakingsdagen die plaatsvonden op het hoofdkantoor in Den Haag. Veel geïnteresseerden kwamen vrijblijvend langs om het team te ontmoeten en om meer informatie te verkrijgen over onze bedrijfsfilosofie en onze systemen.Erkend lid NFV
Travel Counsellors is benoemd tot erkend lid van de Nederlandse Franchise Vereniging. Travel Counsellors was reeds aspirant-lid, maar sinds december volwaardig lid, na het doorlopen van de aanvraagprocedure. We zijn er trots op dit waardevolle keurmerk te hebben ontvangen en zien dit als een bevestiging van de hoogwaardige groei van onze organisatie.

Geslaagde Travel Counsellors Partner dag


Afgelopen jaar kwamen 16 partners van Travel Counsellors bijeen op het hoofdkantoor in Den Haag voor de TC Partnerdag. International Sales Director Malcolm Hingley en Business Development Manager Yvonne Bijsterveld voerden diverse interactieve en informatieve sessies.

24 nieuwe Travel CounsellorsHet afgelopen jaar hebben 24 nieuwe zelfstandige reisadviseurs zich aangesloten bij Travel Counsellors. Steeds meer reisprofessionals geven aan geïnteresseerd te zijn om Travel Counsellor te worden.

Comments are closed.