Team Waldorf Astoria Amsterdam zoekt collega’s

Ze hebben er zin in en popelen om met meer collega’s aan de slag te gaan. Sinds 1 januari is het team dat de opening voorbereidt van Waldorf Astoria Amsterdam op volle sterkte.

het team

vlnr: Floor de Mol, marketing coördinator; Menno Schifferstein, director of sales; Fieke Aarden, director of business development; Jeroen Werdmölder, operations manager; Marell Groot Rouwen, guest service assistant; Sidney Schutte, executive chef.

Allen jonge, gedreven professionals met internationale werkervaring in het luxury segment, die elk vanuit hun expertise invulling gaan geven aan The True Waldorf Service . Zij verwelkomen graag collega’s die evenzo ambitieus en gemotiveerd zijn om dit voorjaar aan de slag te gaan in het luxueuze hotel, dat gevestigd wordt in zes majestueuze panden aan de Herengracht dat in Amsterdam.

Open wervingsdag

Voor de selectie van de in totaal circa 80 – 90 vacatures voor uiteenlopende functies wordt zaterdag 25 januari een speciale open recruitmentdag georganiseerd in het Waldorf Astoria Amsterdam. General manager Roberto Payer:

Wij zoeken bevlogen mensen, die onze gasten op het allerhoogste niveau gastvrijheid kunnen bieden. Ervaring met luxury brands is een pré, maar meertalige multi-talenten met de juiste spirit, attitude en elan krijgen zeker een kans

Vrije inloop

Vrije inloop
Iedereen die zich herkent in dit profiel kan zich 25 januari van 10.00 – 13.00 uur, mét cv, melden op de Keizersgracht 689 sous (werkingang Waldorf Astoria) in Amsterdam. Meer informatie staat op de Facebookpagina. Wie niet kan of wil wachten om zichzelf te presenteren, kan zich ook alvast online registreren

Comments are closed.