Zweeds erfgoed rode draad in Zweedse creativiteit

De natuurlijke schoonheid van het land Zweden en de mix van moderniteit en originaliteit zijn twee redenen waarom mensen Zweden bezoeken. Zweden is een van de meest moderne landen en behoort tot de meest creatieve naties van de wereld. Het folkloristische erfgoed is in traditionele als hedendaagse ambachten springlevend en dient als inspiratiebron voor hedendaagse kunstenaars en modeontwerpers.

Download de brochure Jouw Zweden

Download de brochure Jouw Zweden

Authentieke activiteiten voor lichaam en geest

Ook op toeristisch gebied biedt Zweden een rijke selectie van echte en authentieke activiteiten voor lichaam en geest: van eenvoudige en rustige belevenissen tot spectaculair avontuur. Zo zijn er tal van bijzondere overnachtingsmogelijkheden; slapen in boomtoppen, op een kasteel, in en op het ijs of boven op een berg. Berensafari’s winnen aan populariteit. Het oog-in-oog staan met een bruine beer vanuit een veilige jachthut is een onvergetelijke ervaring die in Zweden mogelijk is, en de kans om een beer te zien is groot! Ook zijn er wolven- en lynxensafari’s en vergeet niet op een traditionele elandensafari te gaan om het nationale dier van Zweden, de koning van het woud, te spotten.

 

 

Brochure

In VisitSwedens brochure ‘Jouw gids van Zweden’ lees je alles over de verwevenheid met het erfgoed en tradities die kenmerkend zijn voor Zweden. En, die je terugziet in de creativiteit op het gebied van gastronomie, mode, architectuur en design. De brochure is te downloaden via onderstaand formulier. Wie een printversie wil kan een mail sturen aan holland@visitsweden.com.

Comments are closed.