Aruba Tourism Authority genomineerd beste verkeersbureau Nederland

De Aruba Tourism Authority (ATA) is genomineerd voor beste verkeersbureau van Nederland. De nominatie is onderdeel van de prestigieuze Veren-reisvakprijzen, een initiatief van reisvakmagazine Travmagazine, die jaarlijks uitgereikt worden. De andere genomineerden in de categorie voor beste verkeersbureau van Nederland zijn de verkeersbureaus van Spanje en Cyprus. De uitreiking van de Veren-verkiezing vindt op 14 januari om 17:00 tijdens de vakdag van de Vakantiebeurs plaats.
divi-divi-boom-aruba

subtitel

We hebben als verkeersbureau een heel succesvol jaar achter de rug. In 2013 hebben wij bijna een miljoen (958.000) toeristen vanuit heel de wereld op ons ‘One Happy Island’ mogen verwelkomen. Dat is een stijging van 6% ten opzichte van 2012. Nederland is binnen Europa onze grootste markt. Dat de Nederlandse reisbranche deze waardering naar ons toe uitspreekt, beschouwen we echt als de kroon op ons werk. Nu willen we de prestigieuze Veren-prijs ook graag winnen

aldus Tirso Tromp, Area Director Europe Aruba Tourism Authority.

 

 

Comments are closed.