SkyLounge Amsterdam omgetoverd tot SkiLounge

Gedurende de Amsterdamse Hotelnacht op 18 & 19 januari zal de SkyLounge Amsterdam omgetoverd zijn tot SkiLounge. Trek je winterjas aan en geniet tijdens de Amsterdamse Hotelnacht van een echte Après Ski! Laat je betoveren door de sneeuw, muziek, view, schnaps en winterse gerechten op de 11e verdieping van het DoubleTree by Hilton Amsterdam Centraal Station. Overdag zijn er verschillende sneeuwactiviteiten zoals een sneeuwbal-estafette. Ideaal voor een sneeuwballengevecht of maak de eerste sneeuwpop van het jaar! Kortom, een winterfeest voor alle leeftijden.
skilounge-doubletree-amsterdam

Gratie glühwein met je Hotelnacht Ticket

Op vertoon van je Hotelnacht Ticket ontvang je een glühwein of warme, huisgemaakte chocolademelk met rum en slagroom. Daarnaast kun je bij de Koek & Zopie terecht voor winterse hapjes met 25% korting:

  • Vers gebakken wafel met chocoladesaus, vanille room of kersencompote
  • Rijk gevulde erwtensoep met roggebrood en katenspek
  • Broodje hotdog met zuurkool, krokante uitjes, mosterd en tomatenketchup

 

Viel spass!! Voor meer informatie over de Amsterdamse Hotelnacht, zie www.amsterdamsehotelnacht.nl De SkyLounge is tijdens de hotelnacht tot 3.00 ‘s nachts geopend en hier kun je nagenieten van sfeervolle live optredens van Level 92.
hotel-nacht-doubletree

Comments are closed.