Lancering ThailandDirect.nl tijdens Vakantiebeurs

ThailandDirect.nl grijpt de Vakantiebeurs in Utrecht aan om haar nieuwe website op de Nederlandse markt te lanceren. Via de op de Nederlandse markt afgestemde website kunnen consumenten rechtstreeks hotelovernachtingen, excursies en reizen op maat samenstellen naar het Land van de Glimlach. De boekingen worden afgehandeld door Nederlandse en Thaise reisspecialisten in Bangkok en Chiang Mai. In het Thailand paviljoen (Hal 4, stand B030) kunnen consumenten tussen 15 en 19 januari live kennis maken met de Nederlandstalige medewerkers die speciaal voor de beurs uit Thailand overkomen. Medio november 2013 maakte de reisorganisatie met haar nieuwe label bij RTL 4 al haar TV-debuut bij het culinaire TV programma Pluijm’s Eetbare Wereld.

thailand-direct-vakantiebeurs

Veelzijdig aanbod afgestemd op de Nederlander

Thailand staat al jaren bekend als een goede ‘doe het zelf’ bestemming en de verschillende bouwstenen op ThailandDirect.nl stellen de Nederlandse consument in staat om heel eenvoudig in de eigen taal een op maat gemaakte reis samen te stellen. Met de Nederlandse reisprofessionals Roeland Wassink en Rutger Olthoff aan het roer, worden de producten specifiek afgestemd op de Nederlandse markt. De culinaire en culturele bouwstenen zijn daar een goed voorbeeld van, evenals de module fietsavontuur met fietstours door heel Thailand.

 

 

De 20 Nederlandse en Thaise medewerkers zorgen voor een snelle reactie op aanvragen. Daarbij biedt de organisatie veel flexibiliteit bij zowel het boeken als het wijzigen van een reis, en een scherpe prijs door de afwezigheid van een tussenpersoon. Ook beschikken de medewerkers over een uitstekende kennis van Thailand omdat ze zelf op de bestemming wonen.

Comments are closed.