Stijlvolle Legale Lofts bij Hotel V

Recentelijk heeft hotel V frederiksplein legaal zes V lofts geopend; ruime appartementen in het centrum van Amsterdam met alle voorzieningen en veiligheid van een hotel en het comfort van een stadsappartement
hotel-v-loft

Hotel V stijl

Elke V loft is ingericht in hotel V stijl met een mix van design en vintage meubilair en voorzien van open haard, eettafel, compacte kitchenette, badkamer, aparte wc, tv, gratis Wi-Fi en een slaapgedeelte achter een scheidingswand. Daarnaast hebben alle lofts een spectaculair uitzicht over het Frederiksplein. Met ruimte voor 4 personen is de loft ook geschikt voor gezinnen.

 

 

Ontbijt

Tijdens het verblijf in een V loft kan je als gast ook gebruik maken van het ontbijt, de bar, meeting room en lobby van hotel V. Of je kan vragen naar de “edgy Amsterdam expertise” van onze V Crew. Maar stadskluizenaar spelen kan uiteraard ook.

Ten slotte hebben alle V lofts een schappelijke prijs en dat slaapt een stuk lekkerder (zeker op een speciaal ontworpen denim V-bed).

Hotel V lofts: voor liefhebbers van Amsterdam die het beste van beide werelden willen: het comfort, de veiligheid en de service van een boetiekhotel, gecombineerd met de voordelen van een stadsappartement.

Locatie

Hotel V frederiksplein bevindt zich op het randje van het centrum en De Pijp met haar Albert Cuypmarkt en de originele Heineken brouwerij. De beste musea en onze wereldberoemde grachten zijn op loopafstand. Ook ligt hotel V frederiksplein slechts op enkele minuten van Amsterdams bekendste uitgaanspleinen.

Comments are closed.