South African Tourism lanceert tickle your senses campagne op Vakantiebeurs

South African Tourism lanceert op de Vakantiebeurs vakdag haar nieuwe ‘tickle your senses’ campagne. Ontdek Zuid-Afrika aan de hand van prikkelende geluiden en maak kans op een reis voor twee personen. Op mijnzuidafrika.nl wordt van 13 januari tot 3 februari elke week gezocht naar een ander geluid.
mijn-zuid-afrika-app

Tickle your senses

Zuid-Afrika is een tot de verbeelding sprekende bestemming, met prachtige natuur, wildlife en cultuur. Het geluid van een brullende leeuw, het bruisende nachtleven van Johannesburg, de oceaan die tegen de branding beukt: stuk voor stuk geluiden die je een vakantiegevoel bezorgen en smaken naar meer. Maar herken je ook minder bekende en toch typisch Zuid-Afrikaanse geluiden? Op de site wordt elke week van 13 januari tot 3 februari 2014 een ander geluid gezocht. Aan de hand van tips kom je er vast achter. Je mag zo vaak meedoen als je wilt. Elke week wordt een winnaar bekend gemaakt die getrakteerd wordt op een etentje bij Zuid-Afrikaans restaurant Tjing Tjing in Amsterdam. Daarnaast worden Zuid-Afrikaanse verrassingspakketten en toegangskaarten voor Safaripark Beekse Bergen verloot.

 

 

Herlancering MijnZuidAfrika.nl

De lancering van de campagne valt samen met de herlancering van MijnZuidAfrika.nl. Het interactieve platform van South African Tourism bestaat ruim twee jaar en is in een nieuw jasje gestoken om reizigers en locals nog beter van dienst te kunnen zijn.

Campagne elementen

De campagne loopt onder andere via YouTube en Spotify. Op SkyRadio is de campagne te horen en outdoor kan men via interactieve schermen van Centralstation.nl kennis maken met ‘tickle your senses’. De interactieve schermen zijn te bewonderen op metrostation Amsterdam Centraal, Weesperplein, Rotterdam Centraal en Rotterdam Beurs.

Beleef Zuid-Afrika tijdens de Vakantiebeurs

Op het Zuid-Afrika paviljoen is tijdens de Vakantiebeurs van alles te beleven. Naast een keur aan lokale agenten en Nederlandse reisorganisaties die je meer kunnen vertellen over Zuid-Afrika, is het mogelijk jezelf te laten vereeuwigen in Zuid-Afrikaans decor in het Funpix fotohokje. Het fotohokje staat van woensdag tot en met zondag in het Zuid-Afrika paviljoen. Het decor is geïnspireerd op de ‘tickle your senses’ campagne en geeft een knipoog naar de mogelijke geluiden.

Comments are closed.