Koning Winter Weken in Den Haag

Nog niet het reuzenrad in geweest, op je buik de sleebaan afgegleden of prinsheerlijk in een gouden koets gereden? Dan is dit je laatste kans. Nog tot en met a.s. zondag duurt het evenement de Koning Winter Weken Den Haag. Een maand lang allerlei leuke gratis activiteiten in de Binnenstad van Den Haag in Nederland voor groot en klein waarbij Koning Winter het nu eens voor het zeggen heeft.

den-haag-koning-winter-weken-1

Koninklijke rit per gouden koets

Zaterdag a.s. rijden vanaf 12.30 uur de gouden koetsen weer door de Binnenstad. Er zijn vier opstaphaltes, Escher Museum, de Plaats, Buitenhof en de Hofplaats. Een fantastische manier om je van de ene plek naar de andere plek te laten vervoeren of om op een romantische manier te genieten van de mooie binnenstad. Het is een zogenaamde ‘hop on hop off service’, dus je wordt bij de halte opgehaald en je stapt pas uit als je op de halte van je keuze bent aangekomen.

 

 

Koninklijk rondje reuzenrad

Op de Grote Markt in Den Haag staat het gezellige reuzenrad waar je dagelijks vanuit de hoogte een mooi overzicht hebt over de binnenstad. Niet alleen overdag maar ook ’s avonds draait het reuzenrad rondjes. Op vrijdag en zaterdag zelfs tot middernacht.

Koninklijk uitglijden op de sleebaan

Het hoeft niet te vriezen om toch het gevoel van winterpret te hebben. De sleebaan op het Plein is daar het voorbeeld van. Met de zesrittenkaart kan je iedere dag op allerlei manieren proberen om spectaculair van deze sleebaan naar beneden te suizen. Op zondag is er nog een laatste toegift van Koning Winter met straattheater en muziek optredens van sneeuwpopppen rondom de sleebaan in Den Haag.

Meer informatie

Het volledige programma van de Koning Winter Weken Den Haag is te vinden op de website, hier staat ook hoe je toegangskaarten voor het reuzenrad en sleebaan kan verkrijgen.

Comments are closed.