Een fijn uiteinde gewenst!

Namens het team van Verkeersbureaus.info en alle Contributors bedanken wij onze relaties bedanken voor een geweldige samenwerking in 2013!

2013 een mooi jaar, 2014 nog beter

Was 2013 het jaar waarin we groeiden van 3.000 naar ruim 20.000 bezoekers per maand, 2014 beloofd een nog beter jaar te worden. Met het groeiend aantal Contributors, 61 man sterk die dagelijks inspirerende travel blogs publiceren, zetten wij bestemmingen op een originele manier in beeld en ondersteunen we reisorganisaties met promotie van bestemmingen in Nederland. Een speciale dank voor de Contributors, mede dankzij jullie is Verkeersbureaus.info een naam geworden in de reisbranche!

Onze plannen voor 2014

In 2014 gaan we nog meer bestemmingen toevoegen en uitbreiden in samenwerking met verkeersbureaus en VVV’s. Onze doelstelling is om het huidige aantal van 250 bestemmingen te laten groeien naar 350 bestemmingen. Plaatsen waar Nederlanders naar toe op reis gaan en waarover ze informatie en inspiratie zoeken.

Wij beginnen het nieuwe jaar in een nieuw kantoor aan de Herengracht in Amsterdam, klaar voor de toekomst. Alexandra, Esther en ik ontmoeten je graag op de Vakantiebeurs voor een kennismaking.

 

Wij wensen jullie allemaal een fijn uiteinde en de beste wensen voor 2014 met veel mooie reisplannen!

 

 

Patrick Mulder
Publisher Verkeersbureaus.info

patrick-banner-verkeersbureaus-event

Comments are closed.