Kids Vakantiegids lanceert verkiezing leukste vakantiemascotte van Nederland

Kids Vakantiegids organiseert voor het eerst –in nauwe samenwerking met de Vakantiebeurs- de Kids VakantieMascotte van het Jaar Verkiezing een competitie om te achterhalen welke mascotte volgens kinderen de ‘coolste, gaafste en gezelligste’ van Nederland is. Op woensdag 15 januari verzamelen alle deelnemende mascottes zich op de Vakantiebeurs voor de uitreiking van de Kids VakantieMascotte van het Jaar Award 2014 door Telekids-presentatrice en kinderidool Keet!

Kids-vakantieMascotte-award

Kids VakantieMascotte van het Jaar

Bij veel reisorganisaties spelen vakantiemascottes een belangrijke rol in het animatieprogramma en de algehele vakantiepret. Op de foto gaan met een mascotte tovert iedere schoolvakantie weer een grote lach op duizenden kindergezichtjes. Met de Kids VakantieMascotte van het Jaar Award 2014 worden de mascottes in de schijnwerpers geplaatst als dank voor de grote bijdrage aan onvergetelijke vakantieherinneringen.

Genomineerden

Reisorganisaties waarbij kindvriendelijkheid hoog in het vaandel staat hebben hun mascotte(s) zelf opgegeven voor deelname aan de verkiezing. Vanaf vandaag kan het grote publiek op zijn favoriet stemmen door het invullen van het stemformulier. Genomineerd voor de Kids VakantieMascotte van het Jaar Award 2014 zijn:

Aartje Twinkel & Diederik Das: KinderKampeerWereld
Bollo: Landal GreenParks
Bultje het Konijn: Beerze Bulten
Clown Happy: Familotel
Cobus:Kampeerdorp de Zandstuve
Djambo: Beekse Bergen
Gympie: KNGU Zomerkampen
Lukkie de Leeuw: Vakantiepark en Speelstad Oranje
Molly & Caatje: Molecaten
Preston & Alice: Preston Palace
Randy & Rosie: Attractie- & Vakantiepark Slagharen
SpongeBob: Movie Park Germany
Tendy: Camping Internacional de Calonge
Teun & Pleun: Marveld Recreatie
Tijger & Loeloe: Corendon Vliegvakanties
Vleghel de Egel: Campingpark de Bongerd

Awarduitreiking op de Vakantiebeurs

De uitreiking van de Kids VakantieMascotte van het Jaar Award is onderdeel van de Kids Vakantieaanbieder van het Jaar Awards 2014. Op woensdag 15 januari trekken de genomineerde mascottes in een vrolijke parade op de Vakantiebeurs over het plein SAMEN, een totaalpresentatie van vakanties voor Familie & Kinderen in hal 11. Daar opent zangeres en Telekids-gezicht Keet! om 16 uur het feestelijke event met een spetterend optreden. Aansluitend presenteert Keet! de awarduitreiking, waarbij ze wordt geassisteerd door de Kids Vakantiegids Detectives. Tevens is er een uitgebreid fotomoment, zodat alle kids met hun favoriete vakantiemascotte op de foto kunnen.

Kids Vakantiegids

Kids Vakantiegids is het grootste familievakantieplatform in Nederland. Kids Vakantiegids speelt in op de groeiende behoefte van kids en hun ouders of verzorgers om een uitstapje of vakantie te zoeken die past bij de vakantiewensen van de hele familie. Het Kids Vakantiegids magazine verschijnt twee keer per jaar en brengt de nieuwste en leukste vakanties voor gezinnen met kinderen tot en met 16 jaar onder de aandacht. Op de website, die jaarlijks 2,5 bezoekers telt, vindt de bezoeker uitgebreide bestemmingsinformatie, inspirerende tips en een met zorg geselecteerd aanbod van tientallen kindvriendelijke reisorganisaties.

Vakantiebeurs 2014

De Vakantiebeurs is in 2014 ingrijpend vernieuwd met voor bezoekers veel inspiratie, beleving en beursaanbiedingen. Gastland is Duitsland. De vakanties zijn overzichtelijk ingedeeld per land maar dit jaar ook op zes Pleinen met de meest populaire typen vakanties. Behalve voor SAMEN (Familie & Kinderen) is gekozen voor VAAR (Cruises & Zeilen), ACTIEF (Fiets & Wandel), ONTDEK (Avontuur & Verre Bestemmingen), BUITEN (Kampeer & Camping) en ZIEN (Steden & Cultuur). Nog meer primeurs: Trein & Vakantie, met alle treinreizen in één Paviljoen, de ‘Camping by Night’, onderdeel van het vakantietype ‘BUITEN’, waar de liefhebbers met een gratis zaklamp in de hand de sfeer van het kamperen kunnen opsnuiven, het Zoom.nl fotografiepaviljoen, de Vakantiebeurs Fotowedstrijd en de Culinaire Route langs zes gevarieerde bestemmingen.

Comments are closed.