Choose Chicago verwelkomt je tijdens de Vakantiebeurs

Goed nieuws voor alle Amerikaliefhebbers! Choose Chicago staat dit jaar op de Utrechtse Vakantiebeurs en maakt graag kennis met de Nederlandse reisbranche, pers en consument. In september werd al bekend gemaakt dat Choose Chicago een bredere focus op de Benelux markt gaat leggen en een stap hierin is deelname aan de Vakantiebeurs. Daarnaast, is Chicago om de Nederlandse consument nog beter van dienst te zijn, druk bezig met de Nederlandse vertaling van de Choose Chicago website. Je vindt de Choose Chicago stand tijdens de Vakantiebeurs in het Brand USA paviljoen in Hal 3.
chicago-vakantiebeurs-2014

Populariteit Chicago

Chicago en zijn vertegenwoordigers staan van 14 t/m 19 januari in Utrecht op de Vakantiebeurs om kennis te maken met Nederland. Dat deze Amerikaanse stad de laatste jaren enorm in populariteit groeit blijkt uit de gepubliceerde cijfers van afgelopen zomer. De charmante stad ontving meer dan 1.2 miljoen overzeese bezoekers in 2012, een groei van 14,2% ten op zichtte van 2011. Doel voor 2014 is, zowel voor Choose Chicago als Target Travel Marketing, om Chicago nog intensiever onder de aandacht te brengen en het aantal bezoekers vanuit de Benelux te verhogen.

 

 

Nederlandstalige website

Dat Chicago een bruisende en moderne stad is wordt duidelijk zodra je de website van Choose Chicago bezoekt. Om ook de Nederlandse consument zo goed mogelijk van dienst te zijn lanceert Choose Chicago half januari haar Nederlandstalige website. Deze interactieve website zal de bezoeker naast actuele informatie over Chicago, verschillende reistips, route suggesties en online gadgets aanbieden. Daarnaast is het vanaf januari mogelijk om je in het Nederlands te laten leiden door een local, op de hoogte te blijven van alle aanbiedingen en een hotel te boeken via de website van Choose Chicago. Houd de website van Choose Chicago de komende periode dus goed in de gaten.

Over Chicago

Chicago is een verrassende en relatief onontdekte stad gelegen in het Midwesten van Amerika. Met twee internationale luchthavens en meer dan 9 miljoen inwoners is Chicago de derde grootste stad van de Verenigde Staten. Deze veelzijdige stad kent een kleurrijke geschiedenis, een rijke cultuur en staat bekend als een van de meest culinaire steden ter wereld. Hotels van wereldklasse, prachtige theaters, sensationele optredens en ontelbare indrukwekkende musea, dit is wat de bezoeker mag verwachten van Chicago.

Bereikbaarheid Chicago

Met dagelijkse non-stop KLM en United vluchten vanuit Amsterdam is de bereikbaarheid van Chicago voor inwoners van de Benelux optimaal. Ook vanuit Brussel vertrekken er dagelijks rechtstreekse vluchten naar Chicago.

Comments are closed.