Lancering vernieuwde website Air Arabia

Air Arabia, de eerste en grootste low-cost carrier in het Midden-Oosten en Noord-Afrika, heeft een compleet vernieuwde website airarabia.com gelanceerd.

air-arabia-vernieuwde-website

Vernieuwde website

De vernieuwde website is uitgerust met een aantal functionaliteiten om het boeken van tickets van Air Arabia nog aangenamer te maken, zoals een nieuwe gids om op snelle en eenvoudige wijze een reis te kunnen plannen en boeken. De website is ontwikkeld om het passagiersgemak voor klanten van Air Arabia verder te verbeteren.

De homepage van de nieuwe website bevat duidelijk zichtbare banners met de maandelijkse promoties van Air Arabia. Deze aanbiedingen tonen een combinatie van speciale tarieven en kunnen aanzienlijke besparingen bij het boeken van vluchten op bepaalde momenten opleveren. Deze aanbiedingen zijn exclusief beschikbaar voor online gemaakte boekingen.

Het nieuwe moderne ontwerp, de uitstraling van de website en de gebruiksvriendelijke interface bieden passagiers snel en eenvoudig toegang tot de meest belangrijke reisinformatie zoals beschikbare vluchten, het kopen van vliegtickets, online check-in, bekijken van bestaande reserveringen, wijziging van vluchten, online stoelreserveringen, het bijboeken van bagage, en nog veel meer. De vernieuwde website biedt ook een uitgebreide reisgids met daarin belangrijke informatie over elke stad waar Air Arabia naartoe vliegt zoals Amsterdam, Venetie en Brussel.

Daarnaast maakt de vernieuwde state-of- the-art website gebruik van de uiterst innovatieve technieken, waardoor de website snel in gebruik is en bezoekers passende informatie te zien krijgen, zoals geografisch relevante en locatie specifieke aanbiedingen.

Adel Ali, Group Chief Executive Officer van Air Arabia, zegt over de vernieuwe website:

Bij Air Arabia streven wij ernaar om naar onze passagiers te luisteren, en het niveau van de service die wij bieden aan onze steeds groeiende klantenbestand constant te verbeteren. Het verbeterde ontwerp en de functionaliteiten van de nieuwe website zijn gericht op het dienen van drie verschillende categorieën klanten: klanten die weten waar ze naartoe willen reizen, klanten die informatie wensen te ontvangen of hulp wensen als ze een bestemming hebben gekozen, en klanten die advies nodig hebben om een bestemming te kiezen. We zijn ervan overtuigd dat onze klanten aanzienlijke waarde vinden in de nieuwe website, terwijl ze nog altijd kunnen profiteren van onze uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.

Momenteel is de website beschikbaar in acht talen; Engels, Arabisch, Frans, Russisch, Spaans, Duits, Italiaans en Turks. In de komende maanden zullen andere talen aan de website worden toegevoegd.

De lancering van de nieuwe website volgt kort op de onthulling van de mobiele website van Air Arabia, welke toegankelijk is vanaf elke smartphone, en ook als iPhone app gratis beschikbaar is in de Apple Apps Store.

Kijk voor meer informatie op www.airarabia.com en volg ons op Twitter: @airarabia_nl en Facebook: facebook.com/airarabiamaroc.benelux

Comments are closed.