Voigt Travel lanceert Noorderlicht App!

Al jarenlang biedt Voigt Travel reizen aan naar het hoge Noorden. Hier vind je ongerepte sneeuwvlaktes, een sprookjesachtig landschap én de zekerheid van een authentiek dik pak sneeuw. En… dat op slechts 3 uur vliegen! Daarbij biedt het hoge Noorden met bestemmingen als Fins Lapland, Noord-Noorwegen én Spitsbergen unieke belevenissen zoals o.a. Noorderlichtsafari’s, die overigens steeds meer terrein winnen aan populariteit. Niet voor niets, want wie het noorderlicht heeft gezien, zal het beamen. Het is fantastisch om te zien hoe de donkere hemel magisch wordt verlicht! Voor alle (noorderlicht)reizigers lanceert Voigt Travel nu een gratis Noorderlicht App!

NL App

Je hoeft niets te missen

De Noorderlicht App (voor zowel smartphones als tablets) is een initiatief van Voigt Travel en is gratis te downloaden in de App Store of bij Android Google Play. Door een intensieve samenwerking met experts is een gebruiksvriendelijke App ontworpen. Niet alleen 3-daagse voorspellingen voor de bestemmingen Lapland, Noord-Noorwegen en Spitsbergen zijn te zien, maar ook worden er verschillende tips over fotografie gegeven. En… waar dien je rekening mee te houden als je op zoek gaat naar het noorderlicht? Het komt allemaal aan bod! Daarbij wordt er op een heldere manier uitleg gegeven over dit unieke natuurfenomeen. Ook zijn er op de App verschillende webcams te volgen en worden recente foto’s van het noorderlicht getoond. En… last but not least; de App zendt een pushbericht uit als het noorderlicht in alle hevigheid is te zien. Op deze manier hoef je nooit meer iets te missen!

Meest actuele voorspellingen

Voigt Travel benadert het noorderlicht op een wetenschappelijke manier door samen te werken met experts én gebruik te maken van de wetenschap. Op deze manier worden de meest actuele voorspellingen aangeboden en kunnen reizigers ter plekke van het laatste nieuws gebruik maken. Ook als je even geen bereik hebt, is de App superhandig. Sommige onderdelen op de App, zoals de tips over fotografie, kun je namelijk altijd raadplegen. Wel zo gemakkelijk. Want… als je het noorderlicht mag aanschouwen, dan wil je maar één ding. Dit unieke moment vastleggen! Pak de tips erbij en fotograferen maar!

noorderlicht

Het lijkt zo ver weg…

Noord-Europa, het gebied waar het noorderlicht zich laat zien, lijkt zo ver weg. Maar… niets is minder waar! Op Fins Lapland werd er al rechtstreeks gevlogen en nu is ook Evenes in Noord-Noorwegen rechtstreeks bereikbaar. In nog geen drie uur, vlieg je met transavia.com naar een compleet andere wereld waar ’s nacht miljoenen sterren de heldere hemel verlichten en de kans om het noorderlicht te zien serieus groot is. De nieuwe Noorderlicht App belicht ook de verschillende bestemmingen zodat je helemaal op de hoogte bent over de reizen die Voigt Travel aanbiedt.

Meer info en boekingen

De Noorderlicht App is gratis te downloaden voor iedereen die meer wil weten over het Noorderlicht. Wil je meer weten over de nieuwe App, kijk dan eens op www.noorderlicht.nl/noorderlichtapp. Ook op de nieuwe website www.noorderlicht.nl kunnen reizigers webcams en voorspellingen checken. Voor meer informatie over de reizen naar het hoge Noorden kijk je op www.lapland.nl. Hier vind je complete arrangementen, georganiseerde reizen, expedities, zelf samengestelde reizen en Noorderlicht excursies (onder begeleiding van weerman en noorderlichtexpert Ruben Weytjens)

Comments are closed.