Twitteren via @VisitSwedenNL-account

VisitSweden Nederland lanceert vanaf vandaag mogelijkheid om te twitteren over Zweden via het officiële Twitter-account van VisitSweden NL.Het Zweedse communicatiebureau stelt z’n Twitter-account beschikbaar voor iedereen die een weekje de persoonlijke ambassadeur wil zijn voor het land via@VisitSwedenNL.
Twitteraar @JoostTadema is de eerste gasttwitteraar.

Foto: Mona Loose/imagebank sweden

Foto: Mona Loose/imagebank sweden

Positief, innovatief en empatisch

VisitSweden Nederland roept iedereen op die enthousiast is over Zweden zich aan te melden voor dit initiatief via https://twitter.com/visitsweden. Een gasttwitteraar krijgt een week de volledige vrijheid om alles te vertellen over dit Scandinavische land. VisitSweden censureert niet. Het doel is de Zweedse diversiteit en progressiviteit te laten zien van de echte Zweden fans door middel van hun eigen leven, persoonlijkheid en drijfveren voor Zweden.

Instagram

Niet alleen op het Twitter-account stelt VisitSweden beschikbaar voor anderen, ook het VisitSweden Nederland Instagram-account stelt het bedrijf open om foto’s te posten door curatoren.

Comments are closed.