De Kerstmarkt Dordrecht, dit jaar nog sfeervoller!

Over een paar dagen vindt in het historisch centrum van Dordrecht de grootste en meest sfeervolle kerstmarkt van Nederland plaats. Op 13, 14 en 15 december stroomt de binnenstad van Dordrecht vol met bezoekers uit heel Nederland op zoek naar de leukste kerstartikelen tijdens een gezellig dagje uit.
kerstmarkt-dordrecht

de Kerstmarkt Dordrecht

In de feestmaand december omarmt Dordrecht de kerstsfeer met hét kerstevenement van het jaar; de Kerstmarkt Dordrecht. Over een route van 2,5km door het winkelhart van de stad en de idyllische binnenhavens bieden 230 kramen de leukste artikelen aan voor onder de kerstboom. In combinatie met de vele verkrijgbare lekkernijen zoals poffertjes, oliebollen en glühwein, de vele kerstversieringen en een uitgebreide muziekprogrammering is een dag op de Kerstmarkt Dordrecht het moment waarop de voorbereidingen voor de kerstdagen écht van start kunnen gaan.

 

 

Ruim activiteitenprogramma

Het ruime activiteitenprogramma rondom de Kerstmarkt zorgt, naast het overvloedige kerstaanbod in de kramen, ervoor dat deze uniek is in zijn soort. Er zijn meerdere muziekpodia waar onder andere gospelkoren het publiek van kerstliederen voorziet en waar een heuse Christmas-sing-a-long plaatsvindt onder begeleiding van Ron Link als ultieme afsluiter op vrijdag en zaterdag. Daarnaast is nieuw dit jaar voor de bezoeker ‘Pluk de Markt’, een knusse lifestyle markt geïntegreerd in de route van de Kerstmarkt. Met honderden lichtjes, een levende kerststal bij de iconische Grote Kerk en veel entertainment langs de route heeft Dordrecht geen kerstmarkt, maar wordt Dordrecht een kerstmarkt.

De Kerstmarkt Dordrecht krijgt ieder jaar meer allure door de inspanningen van de organisatie en enthousiaste lokale ondernemers en draagt dan ook met trots het predicaat grootste en meest sfeervolle kerstmarkt van Nederland. Ook dit jaar hebben verschillende landelijke partijen aansluiting gezocht en zich verbonden met de Kerstmarkt Dordrecht.

Tijdens een bezoek aan de Kerstmarkt Dordrecht kan de bezoeker het evenement optimaal beleven en op de hoogte blijven via social media en via de (mobiele) website of de app van de Kerstmarkt Dordrecht. Zo hoeft de bezoeker niets te missen van alle leuke activiteiten die op de planning staan tijdens het driedaagse evenement. Alle up-to-date informatie is te vinden op www.kerstmarktdordrecht.nl en de app is onder de naam Kerstmarkt Dordrecht te downloaden via de appstores.

Comments are closed.