Healthy lunch, expositie & kunstveiling bij BLOOM

Deze decembermaand zorgt BLOOM – House of Health voor culturele genietmomenten. Bij BLOOM gaat het om lekker, gezond leven en dus ook om genieten! Op zondag 15 december bruist het pand aan de Haagse Koninginnegracht 28 weer van de activiteiten.

bloom-pand-den-haag

Het programma

13.00 uur: Healty Lunch door Basaal
Op zondag 15 december serveert Restaurant Basaal op locatie bij BLOOM een heerlijke Healthy Lunch. Basaal is een van de culinaire parels van Den Haag en heeft sinds november een Bib Gourmand. Eigenaren Bas en Loes koken met liefde prachtige Europese gerechten met seizoens- en streekproducten. De BLOOM Healty Lunch wordt door Bas en Loes persoonlijk geserveerd, waarbij zij met passie vertellen over lekker en gezond eten. Voor € 40,- geniet je van deze heerlijke 4-gangen lunch, inclusief bijpassende drankjes.

De Healthy Lunch start om 13.00; u bent vanaf 12.30 uur van harte welkom voor een kopje thee of koffie vooraf. Het adres is Koninginnegracht 28, Den Haag. Reserveren is noodzakelijk en kan via de website bloomdenhaag.nl.

lunch-bloom-den-haag

15.00 uur: Opening expositie en kunstveiling
Op zoek naar een speciaal Kerstcadeau? Kom 15 december naar BLOOM waar prachtige kunst van De Kunstvlieg wordt geveild. Atelier De Kunstvlieg is een non-profitorganisatie die kunstzinnige dagbesteding biedt aan mensen met een verstandelijke, lichamelijke of sociaal-emotionele beperking. BLOOM en De Kunstvlieg organiseren samen een expositie, die deze dag wordt geopend, en een kunstveiling. Alle kunstwerken zijn gemaakt door de deelnemers van De Kunstvlieg en de opbrengst van de veiling komt volledig ten goede aan deze non-profit organisatie.

Vanaf 15.00 uur kunnen de kunstwerken bekeken worden onder het genot van een kopje thee. De veiling start om 16.30 uur aan de Koninginnegracht 28, Den Haag. Kijk voor meer informatie op bloomdenhaag.nl.

Wat is BLOOM?

Bij BLOOM kun je terecht bij specialisten die zich op een down-to-earth manier bezig houden met een lekkerder en gezonder leven. Ze werken samen op het gebied van (preventieve) gezondheidszorg. De BLOOM-specialisten zijn gespecialiseerd in beweging, voeding, lifestyle en psyche, maar vooral ook in samenwerking.
Bij een lekkerder leven hoort ook genieten, bijvoorbeeld van kunst of muziek. BLOOM organiseert daarom culturele evenementen in haar prachtige pand aan de Koninginnegracht. Samenwerken en kruisbestuiving zijn kernwoorden van BLOOM en samen met andere Haagsche bedrijven, stichtingen en organisaties wordt gezorgd voor een afwisselend programma van geniet-evenementen.

Comments are closed.