Turkish Airlines wint CAPA Airline of the Year

Turkish Airlines heeft de CAPA ‘Airline of the Year’ award gewonnen tijdens het elfde CAPA-award gala in Amsterdam. Temel Kotil, CEO van Turkish Airlines, heeft de prijs in ontvangst genomen uit handen van CAPA-voorzitter Peter Harbison.

turkish-airlins-wint-award

Turkish Airlines

De CAPA-award wordt gegeven aan de maatschappij die de grootste impact heeft gehad op de luchtvaartindustrie en die zichzelf tevens heeft gevestigd als een leider en voorbeeld voor andere maatschappijen.

“Turkish Airlines heeft zichzelf gevestigd als een zeer concurrerende luchtvaartmaatschappij in een regio waarin de meest vooraanstaande airlines ter wereld zijn te vinden. Turkish heeft wereldwijd het grootste internationale netwerk gecreëerd en bereikt momenteel bijna 200 bestemmingen vanuit de uitvalsbasis Istanboel. Onder het sterke leiderschap van het management en de toewijding van de medewerkers heeft Turkish Airlines een hele sterke servicecultuur, verschillende innovatieve marketingcampagnes en een product van continu hoge kwaliteit geleverd,” aldus Harbison.

“Voorts heeft Turkish zijn strategische geografische positie benut met een innovatieve uitrol van de vloot in combinatie met hun lidmaatschap van Star Alliance (een wereldwijde samenwerking van diverse vooraanstaande luchtvaartmaatschappijen, red.). Dit samen zorgt voor een zeer gezond bedrijf, we wensen Turkish Airlines voortdurend succes toe in 2014.”

Temel Kotil reageert vol trots: “we zijn zeer vereerd met het winnen van deze prestigieuze award. Dit stimuleert ons om ons succes te blijven voortzetten en het is voor ons tevens een bevestiging dat we met onze groeistrategie op de goede weg zijn.”

Comments are closed.