Ski-in Ski-out bij Pierre & Vacances

Omdat skiën op zich al genoeg energie vergt, maakt Pierre & Vacances je skivakantie extra gemakkelijk dankzij de comfortabele Ski-in Ski-out residenties. Ontdek deze plezierige manier van wintersport voor een optimale skibeleving zonder gesjouw.

Pierre & Vacances

Pierre & Vacances

Piste aan huis

Ski-in Ski-out: de luxe om vanuit je accommodatie direct in je ski’s te stappen om je naar de skilift te begeven, als een soort piste aan huis. En na een lange dag in de sneeuw, ski je gewoon weer lekker terug richting eigen voordeur. Het merendeel van de residenties beschikt over een speciale ruimte direct aan de piste waarin de skimaterialen in kluisjes kunnen worden opgeborgen. Zo heb je alle spullen direct aan huis.

Een aangename bijkomstigheid van het Ski-in Ski-out concept is het bewonderen van je mede-vakantiegangers die voorbij je chalet naar beneden roetsjen en hier en daar een sneeuwvlokje op de ramen achterlaten. Bovendien zijn de lange rijen voor de bergrestaurants verleden tijd, met Ski-in Ski-out beschik je immers over je eigen keuken op de pistes.

Ski-in Ski out residenties

Pierre & Vacances biedt met 34 Ski-in Ski-out residenties op een totaal van 60 residenties in de Alpen en de Pyreneeën een ruime keuze aan op-en-top wintersport comfort. De meeste van deze residenties hebben 3 of 4 sterren met een breed aanbod aan services en compleet uitgeruste appartementen. Met Pierre & Vacances is sneeuwpret bovendien gegarandeerd. Het merendeel van de residenties ligt namelijk op 1800 meter hoogte.

Profiteer van een voordelig tarief voor je skimateriaal en skipassen dankzij Skiset, partner van Pierre & Vacances. Indien deze gelijktijdig met de accommodatie worden geserveerd, profiteert u niet alleen van een fijne korting, maar staat uw complete wintersportpakket klaar bij aankomst. Voor degenen die nog niet helemaal stevig in de ski’s staan, is het mogelijk skilessen te volgen bij de Ecole de Ski Français (ESF).

Comments are closed.