Voordelig met trein naar Franse Alpen

Buiten is de zon inmiddels overgegaan in regen en langzaam komt de winter alweer dichterbij. Winter betekent tijd om aan skiën te denken.Thalys biedt voordelige treintickets aan naar de Franse Alpen. De speciale Thalys rijdt van 21 december 2013 tot en met 29 maart 2014 elke zaterdag vroeg in de ochtend vanuit Amsterdam, Schiphol en Rotterdam naar Chambéry, Albertville, Moûtiers, Aime-La Plagne, Landry en Bourg St. Maurice. De tickets zijn vanaf 12 september te koop.

Speciale tarieven

Geen files, geen huur van sneeuwkettingen en geen tolwegen; de Ski-Thalys brengt reizigers in amper 7,5 uur vanuit Rotterdam naar het Franse Bourg St. Maurice. Op de website van Thalys staan bovendien interessante kortingen voor skihuur, autohuur en kortingen op hotels. Patricia Baars, woordvoerder van Thalys:

De voorpret kan eigenlijk al beginnen. Elk jaar bieden we aantrekkelijke prijzen voor een reis naar de Franse Alpen. Het is echt een heerlijke en ontspannen manier om je wintersport te beginnen.

Vanaf 69 euro

De tickets naar Franse Alpen voor de Ski-Thalys zijn verkrijgbaar vanaf 69 euro per enkele reis (No-Flex tarief – Comfort 2-klasse). Voor de Comfort 1-klasse zijn tickets verkrijgbaar vanaf 99 euro (Semi-Flex tarief). Nieuw dit jaar is het speciale ‘Snow-flake’ tarief. Tickets die vóór 29 september geboekt worden voor een reis naar de sneeuw in januari, zijn vanaf 59 euro te verkrijgen. Reizigers in Comfort-1 kunnen genieten van alle diensten die een reis uniek en anders maken, zoals een maaltijd die wordt geserveerd aan de zitplaats. Ook kranten en Wifi zijn bij de prijs inbegrepen. Om nog beter in te spelen op wensen, biedt Thalys speciale tarieven aan voor senioren (vanaf 60 jaar), jongeren (van 12 tot 25 jaar) en kinderen (jonger dan 12 jaar).

Comments are closed.