Wie wordt dé Flevolandse Avonturier 2013?

De afgelopen zes maanden zijn meer dan 150 avonturiers op pad geweest in Flevoland. Echte ‘durfals’ hebben onder meer woeste golven bedwongen, heuse survivaltochten gedaan, zijn terug in de tijd gestapt of hebben geshopt tot ze erbij neervielen.
Nu is het moment aangebroken om dé Flevolandse Avonturier 2013 te benoemen. Van 6 t/m 14 november kunnen vrienden, volgers en alle andere facebookgebruikers hun stem uitbrengen op hun favoriete avonturier via de avonturiers-app op de facebookpagina Flevoland. Avontuurlijk Dichtbij. De meest favoriete avonturier wint de titel met hoofdprijs.


Avonturier Wilmar de Groot op Urk

Avonturier Wilmar de Groot op Urk

Vele spannende avonturen beleefd in Flevoland


Tijdens de actie Avonturiers gezocht hebben meer dan 150 avonturiers van mei tot en met oktober spannende momenten beleefd, nieuwe ervaringen opgedaan en onbekende wegen bewandeld in Flevoland. Zij hebben via social media laten zien dat er in Flevoland altijd weer iets nieuws te ontdekken valt. Facebookvolgers van de avonturiers en de pagina Flevoland. Avontuurlijk Dichtbij. genoten mee van de belevenissen via spannende foto’s, berichtjes en blogs van de avonturiers. Ter afronding van de actie gaat Flevoland op zoek naar de meest actieve, creatieve en favoriete avonturier op social media.

Publiek stemt op favoriete avonturier


Uit alle deelnemers aan de actie is een selectie gemaakt van zes avonturiers – voor elke avonturenmaand één – die hun avontuur op opvallende actieve en creatieve manier hebben gedeeld via social media. De stem van facebookvolgers van de avonturiers bepaalt de uiteindelijke winnaar. Tussen 6 en 14 november mogen facebookvrienden, –volgers en –gebruikers hun stem uitbrengen op hun favoriete avonturier via de speciale avonturiers-app op de facebookpagina Flevoland. Avontuurlijk Dichtbij. De avonturier met de meeste publieksstemmen wint de titel Flevolandse Avonturier 2013.

Hoofdprijs Flevolandse Avonturier 2013


Naast de titel Flevolandse Avonturier 2013 wint hij of zij een heerlijk weekendje Flevoland, samen met familie en/of vrienden (maximaal 20 personen), in de prachtige en nieuwe groepsaccommodatie Het Landhuis van Gastvrij Schokland in Nagele, dichtbij Unesco Werelderfgoed Schokland. De winnaar wordt vrijdag 15 november bekend gemaakt via facebook Flevoland. Avontuurlijk Dichtbij. twitter, @Flevo_avontuur en de website ookflevoland.nl.

Imago-campagne Flevoland. Avontuurlijk Dichtbij


De acties Avonturiers Gezocht en Flevolandse Avonturier 2013 zijn onderdeel van de imago-campagne Flevoland. Avontuurlijk Dichtbij. Toerisme Flevoland wil met deze campagne meer bekendheid genereren voor Flevoland als bestemming voor een dagje uit of een verblijf.

Comments are closed.