Spirit of Winter

Van woensdag 13 tot en met zondag 17 november wordt bij Paleis Het Loo voor de zesde maal de ‘Spirit of Winter’-fair gehouden, waarbij zo’n honderdtwintig exposanten een breed scala aan producten aanbieden. Feestelijk gedekte tafels, ambachtelijke kerstdecoraties en culinaire hoogstandjes vormen de sfeervolle ingrediënten om de winter te vieren. Daarnaast worden er diverse modeshows gehouden, zijn er creatieve workshops en is er de mogelijkheid voor make-up- en kleuradvies.

Het Smaak hof

Nieuw dit jaar is het Smaak Hof, een centrale huiskamer met diverse lekkernijen, vers klaargemaakt en passend bij de winter. In de Smaak Parade kunnen de bezoekers meekoken en meeproeven en wordt er uitgebreid uitleg gegeven over onder meer etiquette en tafelschikking.
Grenzend aan het Smaak Hof vindt de bezoeker een presentatie van het Arnhems Modekwartier, waar verschillende ontwerpers hun talent voor mode en design tonen. Maak hier kennis met de nieuwste collecties en designs.

Tijdens de Spirit of Winter worden de bezoekers van harte uitgenodigd het unieke objecttheater Wij Willem te bezoeken in Paleis Het Loo. Met multimediale presentaties, theatrale effecten en filmscènes wordt op vernieuwende wijze het verhaal verteld over het leven van de koningen Willem I, II en III en de rol die zij speelden in de totstandkoming van de monarchie en Nederland.
Spirit of Winter wordt van woensdag 13 november tot en met zondag 17 november gehouden op het voorterrein van Paleis Het Loo in Apeldoorn. Het evenement is dagelijks geopend van 10.00 uur tot en met 18.00 uur. Het Paleis sluit om 17.00 uur. Met een toegangskaart voor de Spirit of Winter hebben bezoekers vrij toegang tot Paleis Het Loo. Extra avondopenstelling op vrijdag tot en met 22.00 uur (Paleis gesloten).

Entreeprijzen

Normale toegangsprijs voor het evenement, incl. Paleis, tuin en tentoonstelling € 17,50. Kinderen van 4 t/m 17 jaar € 6,00, t/m 3 jaar gratis. Volwassen museumkaarthouders betalen € 5,00 toeslag.
Voor meer informatie: spiritofwinter.nl

Comments are closed.