Aruba klaar voor internationale fashion week

One Happy Island’ Aruba maakt zich op voor de derde editie van haar internationale modeweek Aruba in Style. Een keur aan zinderende designers uit de Verenigde Staten, Zuid Amerika en Aruba zelf presenteren op het meest stijlvolle eiland in het Cariben hun nieuwste collecties. Op het modespektakel komen internationale journalisten, fotografen en fashionista’s af. Aruba in Style is een aaneenschakeling van modeshows, exclusieve feesten, een fototentoonstelling en (vip)evenementen en vindt van 8 t/m 10 november plaats bij zowel The Westin Resort Aruba als het Renaissance Resort Aruba.

aruba-fashionweek

Ontwerpers die onder meer het eiland aandoen om hun nieuwste creaties te tonen zijn Agua Bendita uit Colombia, BCBGeneration, Beck Dutch Design uit Curaçao, Eva Zissu uit Venezuela, de Arubaanse ontwerpers Gigliola Designs, Berjheny del Mar Aruba en Gottex Oakley, evenals de Amerikaanse Project Runway finalist Layana Aquilar. Tijdens een speciale high-tea geven lokale Arubaanse modetalenten een exclusieve fashion show.

Speciaal eerbetoon carnaval

Met het 60-jarig jubileum van Aruba’s grootste feest carnaval in aantocht, wordt tijdens Aruba in Style het speciale carnavalstijdschrift Bacchanaal Magazine gelanceerd. Het eerbetoon markeert de start van de carnavalsvoorbereidingen op 11 november.

Shoppen op stijlvol Aruba

Na twee succesvolle edities van Aruba in Style laat het ‘One Happy Island’ wederom zien dat Aruba niet alleen een eiland is waar je van een heerlijke, ontspannen vakantie kunt genieten, maar dat het ook zeer fashion-conscious is en zich op het scherp van de snede bevindt als het om mode gaat. Op Aruba vind je een scala aan internationale designer outlets waaronder een Louis Vuitton flagship store en stores van onder meer Gucci, Longchamps, Carolina Herrera en Tommy Hilfiger. Binnenkort opent Burberry voor het eerst haar deuren op het eiland.

Comments are closed.