Schotse whisky & food festivals 2014

De trots van Schotland, Whisky, wordt gevierd met verschillende festivals, waaronder het Inverness Whisky Festival in april 2014 of het Spirit of Speyside Whisky Festival in de Highlands in mei.
whisky-schotland

50 Distilleerdijeren

Interessant om weten is dat de vallei van de Spey alleen al 50 distilleerderijen telt. Ook de Schotse eilanden doen mee aan de feestelijkheden met het Orkney Nature Festival dat in mei, zowel het natuurerfgoed als zijn whisky viert.

 

 

Lekkerbekken kunnen terecht op één van de vele gastronomische festivals die in heel het land georganiseerd worden: van het beste uit de zee tijdens het City of Elgin Food and Drink Festival aan de noordoost kust tot een grote variëteit aan heerlijkheden tijdens de Flavour Fortnight in augustus in het graafschap Dumfries & Galloway.

Comments are closed.