Landelijke Kustdagen 13 & 14 november 2013 Scheveningen

Woensdag 13 en donderdag 14 november aanstaande vindt in badplaats Den Haag – Scheveningen de 23e Landelijke Kustdagen plaats. Het congres voor ondernemers, bestuurders, beleidsmedewerkers, leveranciers en promotieorganisaties van de Nederlandse kust staat in het teken van ontwikkelingen, kansen en innovaties in het kustdomein voor de korte en middellange termijn. Onder het thema ‘kust in zicht 2025’ worden presentaties, discussies en locatiebezoeken georganiseerd rondom onderwerpen als bestemming Nederland 2025, Windmolens op zee, Deltaprogramma kust en badplaats 2025. Uitvalsbasis voor het congres is dit jaar het viersterren Europa Bilderberg hotel.
exterior of the famous five star Steigenberger Kurhaus Hotel at Scheveningen

Netwerkdiner

Op de openingsavond worden deelnemers uitgenodigd door de Provincie Zuid-Holland en de Gemeente Den Haag voor een diner in MuZee Scheveningen. Congressanten worden hier welkom geheten door o.m. de commissaris van de Koning Jan Franssen, gedeputeerde Rogier van der Sande, Haagse wethouders en de directie van NBTC Holland Marketing.

Comments are closed.