Hotelscombined.nl stelt PR bureau Cherry Picker aan

De succesvolle internationale meta hotelprijsvergelijker HotelsCombined start per oktober een online PR samenwerking met Trend– en PR bureau Cherry Picker met als doel de naamsbekendheid van HotelsCombined.nl in Nederland te vergroten. HotelsCombined is onafhankelijk en inventariseert snel en op transparante wijze de voordeligste hotelkamers van ’s werelds grootste online aanbieders en hotelketens.
hotelscombined-logo

Meta: vergelijker van alle aanbieders

HotelsCombined is een “meta” hotelprijsvergelijker en geeft daardoor in binnen vier seconden een prijsoverzicht weer van het totale internationale hotelaanbod per ingegeven stad en datum. HotelsCombined inventariseert dit overzicht op basis van het aanbod van 400.000 hotels op 120.000 bestemmingen wereldwijd op websites van online reisaanbieders en hotelketens zoals Hotels.nl, Hotels.com, eBookers.nl en Best Western. HotelsCombined geeft hiermee de mogelijkheid te profiteren van kortingen tot wel 80%.

HotelsCombined naar Nederland

HotelsCombined is een van oorsprong Australisch bedrijf dat sinds 2005 bestaat en beschikbaar is in 40 talen. De hotelprijsvergelijker heeft wereldwijd 200 miljoen gebruikers en trekt maandelijks in totaal 20 miljoen unieke bezoekers. HotelsCombined heeft sinds 2011 de Nederlandse website HotelsCombined.nl, Samboleap Tol, Benelux Market Manager:

Nederlanders zijn online gericht in hun zoektocht naar de laagste prijs voor hotelovernachtingen maar zien vaak door de bomen het bos niet meer. HotelsCombined biedt hiervoor een oplossing door als meta hotelprijsvergelijker het totaaloverzicht weer te geven in een paar seconden.

Comments are closed.