Portland International Airport beste vliegveld USA

Travel + Leisure heeft onderzoek gedaan naar de beste vliegvelden van Amerika. Portland International Airport (PDX) staat op nummer één van deze lijst World’s Best Awards en laat daarmee Tampa International Airport en Austin–Bergstrom International Airport achter zich. Het onderzoek van Travel + Leisure werd onderverdeeld in zes categorieën: vertragingen, design, eten en drinken, winkelen, check-in tijd en locatie.
oregon-airport-pdx

68 Vliegvelden

Portland International Airport heeft de onderzoekers van 68 vliegvelden weten te verassen. Het scoorde hoog op het gebied van design en winkelen, in de categorie eten en drinken en maar liefst 87,5% van de vluchten vertrekt op tijd. Door de hoge waardering in de 6 categorieën is het vliegveld de grote winnaar van de titel: ‘Beste vliegveld van Amerika’.

Gratis wifi

Het vliegveld van Portland is van alle gemakken voorzien. Er zijn diverse goede restaurants, bekende winkels met tax free shopping en gratis wifi. Een pluspunt van het vliegveld is de snelle treinverbinding tussen het centrum van Portland en het vliegveld. Ontdek Portland International Airport met de directe vlucht van Delta/KLM vanaf Amsterdam naar Portland en breng een bezoek aan de prachtige Amerikaanse staat Oregon.

Comments are closed.