Britse zakenreizigers: Schiphol beste luchthaven

Britse zakenreizigers hebben Amsterdam Airport Schiphol gisteravond opnieuw verkozen tot winnaar van de Business Traveller Award in de categorie ‘Best Airport in Europe 2013’.
schiphol-nieuwe-dienstregeling-zomer

subtitel

Maarten de Groof, Vice President & CCO Schiphol Group: “We zijn enorm trots dat de Britse zakenreizigers Schiphol voor de 24e keer uitroepen tot de beste luchthaven van Europa. Jaarlijks verwelkomen wij bijna 7,5 miljoen Britse passagiers die via Schiphol reizen. Schiphol investeert de komende jaren in kwaliteit en capaciteit om Europe’s Preferred Airport te blijven.

Zakelijke reizigers uit Groot Brittannië vormen voor de Mainport Schiphol een belangrijke groep reizigers. Vanaf Schiphol zijn er dagelijks 120 vluchten van en naar 28 bestemmingen in Groot Brittannië die uitgevoerd worden voor een belangrijk deel door Air France-KLM en andere luchtvaartmaatschappijen.

Tijdens de uitreiking gaf de heer Warner Rootliep, general manager Verenigd Koninkijk en Ierland van Air France-KLM, aan:

Onze samenwerking met Schiphol is van groot belang voor de gehele reiservaring die wij onze passagiers bieden. De prijs is een blijk van waardering voor Schiphol’s inspanningen en investeringen van de afgelopen jaren. We mogen ons gelukkig prijzen met zo’n succesvolle hub

Business Traveller Award

De winnaars van de Business Traveller Awards worden jaarlijks gekozen door de Britse lezers van het magazine Business Traveller. Het magazine is gestart in 1976 en is een autoriteit op het gebied van informatievoorziening en vermaak voor zakelijke reizigers over de hele wereld.

Comments are closed.