35 Contributors actief voor Verkeersbureaus.info

Steeds meer Contributors melden zich als gastblogger aan voor Verkeersbureaus.info. Om bestemmingen en gastbloggers te koppelen is Alexandra Ochsendorf als Destination Marketeer aangenomen. Na een verblijf van 4 maanden in Melbourne zet zij haar social skills nu in om meer Contributors te enthousiasmeren om te bloggen over reizen.
alexandra-ochsendorf-verkeersbureaus

Groeiend team

Op dit moment zijn er 35 travelbloggers actief voor Verkeersbureaus.info en wekelijks melden zich nieuwe bloggers aan die willen bijdragen.

Met vorige maand de komst van redactrice Michelle en Alexandra bouwen we aan een veelzijdig team van reisexperts

vertelt Patrick Mulder, publisher van de website. Verkeersbureaus.info is pas recent begonnen met het inzetten van gastbloggers en merkt dat veel travelbloggers hun inspirerende content ook via andere kanalen willen delen.

Met deze content ondersteunen wij bedrijven bij hun contentmarketing strategie

aldus Alexandra Ochsendorf, die de contacten met de bedrijven legt voor de inzet van travelbloggers.

Wat deed Alexandra Ochsendorf hiervoor?

Deze zomer was Alexandra Ochsendorf in Australië voor een hockey uitwisseling. Niet gek dat na haar bezoek Australië & Nieuw Zeeland haar favoriete bestemmingen zijn, naar eigen zeggen vanwege de prachtige natuur en de laid back leefstijl. In 2012 heeft zij de HBO opleiding Vrijetijdsmanagement afgerond.

Over Verkeersbureus.info

Verkeersbureaus.info, de start van je vakantie, inspireert en informeert reizigers over meer dan 130 landen en meer dan 110 steden, trekt maandelijks meer dan 20.000 bezoekers uit Nederland en heeft ruim 3.750 nieuwsbrief abonnees en groeit wekelijks. Bloggers kunnen zich aanmelden op verkeersbureaus.info/word-contributor

Comments are closed.