Verkeersbureaus.info groeit!

Verkeersbureaus.info breidt uit met de website en redactie. Om een verdere groei van de site te realiseren is journaliste Michelle Groot Kormelink als redactrice aangenomen. Deze journaliste heeft een passie voor reizen en voelt zich daarom helemaal op haar plek in de reisbranche. Sinds haar komst is het aantal bestemmingen gegroeid naar 230 locaties.
verkeersbureaus.info-logo

Het bezoekersaantal blijft stijgen!

Naast de komst van Michelle heeft Verkeersbureaus.info op dit moment 30 travel bloggers die inspirerende reisverslagen op de site publiceren.

Ook zijn we mooie samenwerkingen aangegaan met bekende hotels en zijn we op dit moment bezig om meer partnerships aan te gaan

vertelt Patrick Mulder, publisher van de site. Verkeersbureaus.info bereikte afgelopen maand een piek van 20.000 maandelijkse bezoekers heen en dit bezoekersaantal blijft groeien met ruim 6% per maand!

Wat deed Michelle Groot Kormelink hiervoor?

Deze zomer heeft zij haar studie Journalistiek aan de Hogeschool Windesheim in Zwolle afgerond en is direct voor Verkeersbureaus.info aan de slag gegaan. Zij is in Canada geboren en heeft door haar avontuurlijke ouders al veel van de wereld gezien. Over iedere vakantiebestemming heeft zij reisverslagen bijgehouden, het schrijven over de vakantiebestemmingen is haar dus niet vreemd.

Reizen doe ik heel graag, maar het is vooral mijn passie om anderen te inspireren met verhalen over de meest uiteenlopende vakantiebestemmingen.

Over Verkeersbureus.info

Verkeersbureaus.info, de start van uw vakantie, inspireert en informeert reizigers over meer dan 130 landen en meer dan 100 steden, trekt maandelijks meer dan 20.000 bezoekers uit Nederland en heeft ruim 3.500 nieuwsbrief abonnees en groeit wekelijks.

Comments are closed.