Skistation Tignes nu al open!

Terwijl Nederland het meest regenachtige weekend in tijden heeft meegemaakt, is het vanaf afgelopen zaterdag al mogelijk om te skiën in Tignes, hét Franse skistation voor een sportief, internationaal publiek op zoek naar uitdagingen.
pistes-open-savoie

Vanaf 3.000 meter hoogte

De pistes op de gletsjer la Grande Motte, tussen 3000 en 3500 m hoogte, zijn nu geopend! De gletsjer is toegankelijk met een snelle skilift die sportievelingen binnen 7 minuten vanuit het hart van Tignes, in de Savoie, tot een hoogte van 2100 m brengt. Vanaf nu zullen er geleidelijk steeds meer pistes worden geopend, afhankelijk van de sneeuwval. Het volledige skigebied Espace Killy Tignes – Val d’Isère zal vanaf 30 november 2013 open zijn voor publiek: 300 km pistes, 100% genieten en absoluut niet met mate!

Comments are closed.