PLAYMOBIL® voor alle kinderen in Apenheul

In de herfstvakantie, van 12 t/m 27 oktober, houdt Apenheul de orang-oetanweken met heel veel kinderactiviteiten! Kinderen gaan op zoek naar koning Amos met het gratis spot- en doeboek. En ze kunnen naar hartenlust spelen in het PLAYMOBIL® speeldorp.

PLAYMOBIL in Apenheul

PLAYMOBIL in Apenheul

Orang-oetanweken

Kinderboerderij de Dajak Farm wordt omgetoverd tot een gezellig speeldorp en is van 12 t/m 27 oktober dagelijks van 11.30 tot 15.30 uur geopend. Grote tafels worden gevuld met PLAYMOBIL® speelgoed, waarmee de mooiste creaties gemaakt kunnen worden. Koop je kaarten online.

Kinderen krijgen bovendien een gratis spot- en doeboek mee in het orang-oetan gebied. Ze leren de orang-oetans nog beter kennen met de leuke vragen en grappige opdrachten. Aan het einde van de route ligt er bovendien een smakelijke verrassing voor ze klaar.

Nog meer weten?

Voor wie meer wil weten over Apenheul in Apeldoorn zijn er van 19 t/m 27 oktober dagelijks van 13.30 tot 16.30 uur gidsen aanwezig in het dierenpark. Zij vertellen onder andere over het Apenheul Natuurbehoudfonds, waarmee Apenheul wereldwijd actief meewerkt aan natuurbehoud. Kinderen kunnen ondertussen zelf een prachtige apenbutton maken. En voor al je apenvragen kan je natuurlijk ook bij de gidsen terecht!

Comments are closed.