Win een citytrip naar Warschau!

Heb je Rome, Parijs en Barcelona al gezien en ben je toe aan een heel nieuwe stedentrip? Wat dacht je van Warschau?
win-polen

Pools verkeersbureau

Ben je nog niet eerder in Warschau geweest dan wacht je een aangename verrassing! Poolse Organisatie voor Toerisme geeft jou de kans om deze stad te bezoeken. Naast een citytrip naar Warschau kun je ook andere prijzen winnen.

Weekend naar Warschau

De hoofdprijs is een weekend (3 nachten) voor twee personen met verblijf in het 5* Hotel InterContinental Warszawa in Warschau, incl. vlucht met LOT, incl. ontbijt, diner bij de bekende Poolse chef-kok Karol Okrasa van het Platter Restaurant en toegang tot het Riverview Wellness Centre.

Warschau, de hoofdstad van Polen, is veelzijdig en biedt alle ingrediënten voor een geslaagde stedentrip. De boeiende mix van oud en nieuw zorgt voor opmerkelijke contrasten en een bijzondere dynamiek. Aan de ene kant biedt Warschau de aanstekelijke en intieme sfeer van historische gebouwen, maar tegelijk is het een stad die volop in de moderne tijd staat en naar de toekomst kijkt. Samen met het Finse Helsinki behoort Warschau tot de groenste hoofdsteden van Europa. Dit is de ideale plek om even helemaal tot rust te komen. En wie iets langer in Warschau verblijft, ontdekt steeds meer! Doe mee op onze facebook pagina

Comments are closed.