Rotterdam Airport populairste luchthaven Nederland

Rotterdam The Hague Airport is door de bezoekers van consumentenwebsiteZoover.nl voor de derde achtereenvolgende keer verkozen tot populairste luchthaven van Nederland. Snelheid en reisgemak zijn de belangrijkste redenen waarom reizigers in toenemende mate kiezen voor een vlucht via Rotterdam The Haque Airport.
rotterdam-the-hague-airport

Toename van 10%

In het afgelopen jaar nam het aantal reizigers vanaf Rotterdam met 10% toe ten opzichte van 2011 en de verwachting is dat ook in 2013 het passagiersaantal opnieuw zal stijgen. In het zomerseizoen van 2013 startte Transavia met vijf nieuwe routes naar: Budapest, Istanbul, Valencia, Palma de Mallorca en Ibiza. Deze winter, maart 2014, start Turkish Airlines met vluchten naar Istanbul Atatürk Airport. Ook voor de zomer van 2014 staan er nieuwe bestemmingen in de planning.

Comments are closed.