Toerist voor een Dag in Den Haag

De allereerste Toerist voor een Dag in Den Haag is door de reisindustrie positief ervaren. Programmamanagers uit Vlaanderen en Nederland kropen één dag in de huid van een toerist en zagen (via een route naar keuze) diverse hotels, attracties en musea. Persoonlijke gesprekken met enthousiaste partners maakten de dag voor velen waardevol:

Het was een leerzame en vooral gezellige dag waar je op informele wijze met nieuwe partners in gesprek kon komen, deze dag heeft mijn kijk op Den Haag echt positief beïnvloed!

aldus een deelnemer.
gids-remco-den-haag

Madurodam

De dag begon bij Madurodam waar Gregor Bak achter de piano kroop en meteen voor een ontspannen sfeer zorgde. Vervolgens konden deelnemers en Haagse partijen kennismaken tijdens een speeddate. Verschillende routes voerden langs Escher in het Paleis, het Gemeentemuseum (incl. Mauritshuis), De Mesdag Collectie, Museum Beelden aan Zee en Holland Casino Scheveningen. De catering bij de hotels (Crowne Plaza Hotel Den Haag – Promenade, Hilton The Hague, Badhotel Scheveningen en Hampshire Hotel Babylon Den Haag) was tot in de puntjes verzorgd. Het enthousiasme in de stad werkte volgens veel deelnemers aanstekelijk; zo wist gids Remco Dörr met zijn verhalen en anekdotes elke deelnemer in een ambassadeur te veranderen. De bizarre en onbekende kunst van Escher was voor velen ook een aangename verrassing. De dag werd afgesloten op een zonovergoten strand in de beachclub van Carlton Beach Hotel.

Over Den Haag

Sommige plekken sluit je voor altijd in je hart. Den Haag is er zo een. Stad van vrede en recht. Van stad en strand. Van nieuwe stijlen en oude meesters, winkels en vorstelijke paleizen met boeiende geschiedenis. Van exotische keuken en Hollandse vishaven. Van internationale rechtspraak en wijsheid van de straat. Van Hagenaars én Hagenezen. In de stad bloeit cultuur en dans in en buiten de theaters en zijn de winkels 7 dagen per week geopend voor een onvergetelijke shopervaring. Het is altijd weer voor Den Haag.

Comments are closed.