ANVR: reizigers stranden niet op bestemming

Na de eerste geschokte reacties op het faillissement van de Oad-Groep gisteren, laat de reissector vandaag zien waar zij altijd sterk in is: flexibel en improviseren. Samen met garantiefonds SGR stelt zij alles in het werk om reizigers optimaal te faciliteren. Dat geldt voor reizigers die nu op een bestemming zijn als voor reizigers die nog vertrekken.
anvr-banner

ANVR-reisorganisatie en SGR garantiefonds

Voor reizigers die hebben geboekt bij een ANVR-reisorganisatie is het niet leuk te horen dat hun reisorganisatie failliet is. Wél weten deze vakantiegangers dat zij niet stranden op een bestemming of hun vooruitbetaalde reissom kwijt zijn. Alle ANVR-reisondernemingen hebben voor reizigers een financiële garantieregeling. 
SGR, het garantiefonds reisgelden, dekt allerlei reis-, verblijfs- en vervoersovereenkomsten, zoals bijvoorbeeld een pakketreis (vlucht, hotel, rondreis) die de vakantieganger heeft geboekt.

SGR bekijkt hoe reizigers op de bestemming optimaal kunnen worden geholpen om gewoon hun vakantie die zij hebben geboekt bij OAD te blijven vieren. Veel van deze vakantiegangers zullen hier dan ook weinig van merken. Oad-reizigers die nog moeten vertrekken, kunnen op de website www.sgr.nl, www.oad.nl en www.anvr.nl terecht voor de meest actuele informatie.

Comments are closed.