Haags Uitburo presenteert nieuwe Kidsuitagenda

Het Haags Uitburo van Den Haag Marketing heeft een Kidsuitagenda gelanceerd. Deze nieuwe uitgave in de vorm van een praktische ophangkalender bevat vrijwel alle voorstellingen, concerten en festivals voor kinderen tot 14 jaar in Den Haag. De eerste editie loopt van september tot en met de kerstvakantie. De Kidsuitagenda is gratis te verkrijgen bij diverse theaters en bij VVV Haags Uitburo aan het Spui. Tegelijkertijd is een website gelanceerd met het complete culturele jeugdaanbod in Den Haag: www.kidsuitagenda.nl .
kidsuitagenda-denhaag

Kidsuitagenda

De Kidsuitagenda is in navolging van de succesvolle edities van het Rotterdams en Utrechts Uitburo nu ook in Den Haag verkrijgbaar. Het Haags Uitburo en de participerende culturele instellingen informeren ouders hiermee over het gevarieerde en ruime aanbod aan culturele kinderactiviteiten in de stad. De ophangkalender is gratis te verkrijgen bij de VVV Haags Uitburo, Dr Anton Philipszaal/Lucent Danstheater, Koninklijke Schouwburg, Korzo theater, Laaktheater, Theater aan het Spui, Theater Dakota en Theater Diligentia. De Kidsuitagenda is bovendien online te bekijken via http://bit.ly/kidsuitagenda1.

Kidsuitagenda.nl

Op de nieuwe kidsuitagenda.nl staat de actuele en complete uitagenda met uitsluitend culturele jeugdactiviteiten. Van voorstellingen en concerten tot festivals en museumactiviteiten.

Kids Uitmail

Voor aanvang van de schoolvakanties verstuurt het Haags Uitburo ook een speciale nieuwsbrief waarin alles te vinden is over culturele uitjes voor kinderen tijdens de vakanties. Op www.haagsuitburo.nl/kidsmail kunnen geïnteresseerden zich inschrijven op de Kids Uitmail.

De Kidsuitagenda is een initiatief van en medegefinancierd door de Dr Anton Philipszaal / Lucent Danstheater, Festival De Betovering, Koninklijke Schouwburg, Korzo, Laaktheater, NTjong, Theater aan het Spui, Theater Dakota, Theaters Diligentia en PePijn en het Haags Uitburo. De culturele jeugdkalender zal twee keer per jaar verschijnen. De volgende editie verschijnt januari 2014.

Comments are closed.