Schiphol introduceert gratis leenfietsen

Vandaag heeft André van den Berg, directeur van Schiphol Real Estate tijdens een feestelijke bijeenkomst ‘Your SchipholBIKE’ geïntroduceerd, een service speciaal voor werknemers op de luchthaven om gratis een fiets te lenen. Tegelijkertijd opende hij officieel de deuren van een pop-up galerie ‘The White Room’ waar tot het eind van het jaar de expositie Mode & Schiphol te zien is.
leen-fiets-schiphol

Your SchipholBIKE en de pop-up galerie zijn onderdeel van het activiteitenprogramma SCHIPHOL WORKING BUSINESSCLASS. Dit programma is er op gericht om de werkomgeving op Schiphol Centrum nog aantrekkelijker te maken.

YourSchipholBIKE

Er is de keuze uit twee soorten fietsen. Een design fiets vervaardigd uit hout en hippe stadsfiets met een gerecycled frame. De design fiets is ontworpen door Jan Gunneweg.
Medewerkers van bedrijven die op Schiphol gevestigd zijn kunnen een fiets lenen op een van de vier fietsstations op Schiphol-Centrum. De fietsen van YourSchipholBIKE kunnen worden gebruikt voor een afspraak op Schiphol, een snelle boodschap of een rondje in de buitenlucht. Een fiets lenen kan via een geautomatiseerd systeem waarvoor medewerkers zich aanmelden via www.schiphol.nl/yourschipholbike.

Expositie Mode & Schiphol

Tot eind van dit jaar is in het gebouw The Base aan de Evert van de Beekstraat de expositie Mode & Schiphol te zien met werken van 5 toonaangevende Nederlandse fotografen: Andy Tan, Sander Nieuwenhuys, Sander Baks, Marcel Briaire en Joep Roosen. Speciaal voor de expositie maakten zij werken waarin mode en de architectuur van de luchthaven elkaar versterken.

Comments are closed.