Alles Is Liefde Dag 2013 komt eraan

In 30 spirituele centra in heel Nederland wordt op zaterdag 28 september de Alles Is Liefde Dag 2013 gehouden met tal van gratis bijeenkomsten. Op die dag staan dans, liefdesmaaltijd, lezingen, tantra, meditatie, hartceremonies, relatieworkshops, schilderen, films, concerten en veel meer op de programma’s van de 30 centra. Tenminste één bijeenkomst is er steeds gratis. Daarnaast worden sommige tegen vergoeding aangeboden.
alles-is-liefde-dag-2013

initiatief Koorddanser en Centrum Djoj

Deze dag is een initiatief van het spirituele agendamaandblad Koorddanser en Centrum Djoj in Rotterdam. Zij organiseerden vorig jaar vorig jaar deze dag ook al. Doel van deze dag is om gezamenlijk het thema Liefde neer te zetten en een golf(beweging) van Liefde in de wereld te brengen. Ieder centrum doet dat met een eigen programma waarin Liefde centraal staat.

De meest recente lijst deelnemende centra en hun programma’s staan op www.allesisliefdedag.nl.

Comments are closed.