Vier de herfst op Roots in the Woods 2013

Buiten is alles nog groen. Maar Roots in the Woods denkt al in herfsttinten. Want voor je het weet is het 18 oktober. En dan is het weer tijd voor het wervelende festival in het Beekpark in Apeldoorn met een mix van muziek, theater, dans, cultuur, kinderactiviteiten en Veluwse culinaire specialiteiten. Het programma is bijna klaar. We verklappen alvast een paar toppers.
roods-woods-apeldoorn-theaterartiesten

3 Muzikale Nijmeegse fantasten

Piepschuim bestaat uit drie muzikale Nijmeegse fantasten. Ze geven een theatershow die bol staat van wonderlijke gedachtekronkels en geraffineerde muziek. Piepschuim speelt een alles onthullende voorstelling over knellende zaken. Er wordt van alles gesuggereerd, maar uiteindelijk wordt er niets blootgelegd, want Piepschuim stelt dat het allemaal wel wat ruimer gezien mag worden.

Er is ook muziek van Living Room Heroes, theater van Cirque Magnifique en beleving in het Kindersprookjesbos. Niet voor niets werd Roots in the Woods in Apeldoorn vorig jaar wel het festival met de meeste diversiteit per vierkante meter genoemd. Ook dit jaar brengt het festival van 18 tot en met 20 oktober een ode aan de herfst. Voor het hele gezin, in een gemoedelijke sfeer en in de frisse buitenlucht.
Het festivalterrein is gratis toegankelijk.

Meer informatie is te vinden op www.rootsinthewoods.nl/apeldoorn

Comments are closed.