Cold Method komt met sarong voor reizende man

Jaren geleden zag ik een foto van David Beckham die in sarong en stralend van zelfvertrouwen uit een restaurant in Zuid-Frankrijk stapte. Die sarong wilde ik ook en heb het lang bewaard. De foto overigens ook. Prachtig. Alleen heb ik de sarong nooit buiten de grenzen van de tuin durven dragen. Had ik maar het zelfvertrouwen van Beckham. Dankzij Cold Method komt daar nu verandering in. Alle mannen kunnen nu op vakantie met een sarong in de koffer. Ideaal kledingstuk en het is heel lekker om te dragen. Vooral op warme bestemmingen, naar het strand en tijdens broeierige avonden op tropische plekjes. In de recente Cold Method show tijdens Amsterdam Fashion Week kwamen twee kleurrijke sarongs voorbij.

Reiskleding van Cold Method

Reiskleding van Cold Method

Goede garderobe voor reisliefhebber

De Cold Method lente-/zomercollectie 2014 is een goede garderobe voor de reisliefhebber. Duidelijk geïnspireerd door een rondreis door Azië. Linnen pakken, oversized shirts en T-shirts en een flinterdunne regenjas voor die onverwachte tropische bui. De wijde broek met veter sluiting, een kruising tussen een gewone broek en een joggingbroek, is perfect om aan te hebben tijdens een lange vliegreis.

Perfect tijdens een lange vliegreis

Perfect tijdens een lange vliegreis

Comments are closed.