Cast Smoorverliefd in worldhotel Bel Air

Vandaag gaat Smoorverliefd in première, de nieuwste Nederlandse productie onder regie van Hilde van Mieghem en met o.a. Anna Drijver, Pierre Bokma en Johnny de Mol. De crew en cast heeft tijdens de opnames in Den Haag twee maanden in Worldhotel Bel Air gebivakkeerd. Tussen hun scenes door werden de sterren volledig in de watten gelegd, om de best mogelijke prestatie te kunnen leveren.

smoorverliefd-film

smoorverliefd de film

Crew verblijft in hotel

Smoorverliefd is een film over vier vrouwen die in Den Haag niet alleen een huis, maar ook lief en leed delen. Eva (Beatrice Hillen), haar moeder Judith (Susan Visser), tante Barbara (Anna Drijver) en zus Anna (Anna Raadsveld) leiden een soms chaotisch leven, maar steunen elkaar door dik en dun. De opnames in Den Haag namen twee maanden in beslag en om dat te stroomlijnen werd besloten voor die periode in Worldhotel Bel Air te verblijven.

Trots

We hebben een ontzettend leuke tijd gehad met cast en crew van Smoorverliefd! Het is bijzonder om van zo dichtbij mee te maken hoe een film tot stand komt. Het is echt heel hard werken, dus we hebben er alles aan gedaan om de rustmomenten zo ontspannen mogelijk te maken. Ons team zorgde ervoor dat het de sterren, maar natuurlijk ook de rest van de crew, aan niets ontbrak. Nu Smoorverliefd in de bioscoop draait zijn we ontzettend trots, we hebben er toch – hoe klein ook – onze bijdrage aan geleverd!

aldus Stephan van der Meulen, General Manager Worldhotel Bel Air.

De cast van de film Smoorverliefd voor het Worldhotel Bel Air

De cast van de film Smoorverliefd voor het Worldhotel Bel Air

Comments are closed.