Turkish Airlines Global PartnerFIBA-EuroBasket 2013

Turkish Airlines is een van de Global Partners van het FIBA-EuroBasket toernooi 2013 in Slovenië. De 38ste editie van het meest prestigieuze Europese toernooi voor nationale teams vindt plaats van 4 tot en met 22 september in vier verschillende Sloveense steden.

op Wedstrijden

Een totaal van 90 wedstrijden wordt gespeeld in Ljubljana, Koper, Jesenice en Celje. Europa’s toonaangevende basketbalteams, waaronder het Turkse nationale team, strijden voor de Europese titel. De beste acht teams bereiken de finale, die in het Ljubljana Stožice Stadion wordt gespeeld.

De wedstrijden van EuroBasket 2013 worden niet alleen door Europese sportzenders uitgezonden, maar ook door diverse internationale media, zoals Al Jazeera sport, SuperSport en Fox Sports. Miljoenen kijkers in meer dan 160 landen zullen nauwlettend de verschillende wedstrijden volgen, waarbij Europa’s beste individuele spelers in actie komen.

Het Global Partnership met FIBA-EuroBasket 2013 onderstreept nogmaals Turkish Airlines’ sterke verbintenis met Europees basketbal. Sinds 2010 sponsort Turkish Airlines de belangrijkste Europese basketbal competitie voor clubs, die is omgedoopt tot “Turkish Airlines Euroleague Basketball”.

Als Europa’s beste vliegmaatschappij*, is Turkish Airlines een natuurlijke partner voor de FIBA-EuroBasket 2013. Samen staan ze voor uitmuntendheid op het gebied van sport en in de luchtvaart en dienstverlening. De basketbalteams die meedoen in de EuroBasket 2013 staan voor de hoogste graad van uitmuntendheid, hard werken en toewijding. Dit zijn waarden waarmee Turkish Airlines zich identificeert.

Vind voordelige vluchten met Turkish Airlines op Skyscanner

Comments are closed.