City Night Line toegankelijk met mobiliteitsbeperking

Ontspannen op reis en genieten van een zorgeloze vakantie is dankzij City Night Line ook voor mensen met een mobiliteitsbeperking mogelijk. De nachttrein van de Deutsche Bahn, biedt een comfortabele manier van reizen binnen Europa voor rolstoelgebruikers.

Bijna alle ritten

Bijna alle ritten van City Night Line beschikken over rolstoelvriendelijke couchetterijtuigen met aangrenzende sanitaire voorzieningen. Deze compartimenten zijn uitsluitend bedoeld voor mensen met een beperkte mobiliteit en zijn te boeken vanaf 49 euro per persoon per enkele reis. Een begeleider van gehandicapten kan gratis meereizen.

Of je nu in Kopenhagen, München, Praag of Zürich bent, het netwerk van City Night Line biedt talloze mogelijkheden voor spannende stedentrips of leuke vakanties. Daarnaast zijn veel van de bestemmingen goed toegankelijk voor rolstoelgebruikers. In Denemarken bijvoorbeeld zijn faciliteiten voor rolstoelgebruikers volop aanwezig. Ook Praag is de laatste jaren aanzienlijk veranderd en heeft zich goed aangepast aan de behoeften van personen met beperkte mobiliteit. Veel van de beroemde bezienswaardigheden in de Gouden Stad zijn nu ook toegankelijk voor rolstoelgebruikers

Comments are closed.