Triomf Hilton Worldwide World Travel Awards Europe 2013

Hilton Worldwide heeft opnieuw erkenning gekregen als toonaangevend bedrijf in de hospitality-sector. Het bedrijf won prijzen in 20 categorieën in de Europese finale van de bekende World Travel Awards 2013, waarvoor door reisagenten over de hele wereld werd gestemd.

Europese Galaceremonie

Tijdens de Europese Galaceremonie op zaterdag 31 augustus in Antalya, Turkije, behoorden hotels van Hilton Worldwide hotels in onder andere Ierland, Hongarije, Italië en Turkije tot de winnaars. Hieronder waren ook twee van de meest recentelijk geopende luxehotels van het bedrijf in Europa: Conrad Algarve en Waldorf Astoria Berlin.

Eigen benadering van luxe

Deze hotels bieden elk een eigen benadering van luxe in twee van de meest indrukwekkende Europese locaties. Conrad Algarve is ontworpen voor de ervaren reiziger die van luxe houdt. Het hotel is gevestigd in het stijlvolle Quinta do Lago en biedt zijn gasten een uitzonderlijke, geheel op hun persoonlijke wensen toegesneden belevenis. Het Waldorf Astoria Berlin treedt in de voetsporen van het befaamde origineel aan Park Avenue in New York en complementeert de kosmopolitische Berlijnse context. Daarmee vormt dit hotel een zeer luxe verblijfplaats in het hart van de voornaamste winkel-, toeristen en commerciële wijk van de Duitse hoofdstad. Beide hotels zijn voorzien van een luxe spa en bieden dankzij een chef-kok met Michelin-ster een uitmuntende gastronomische ervaring: restaurant Gusto van Heinz Beck in het Conrad Algarve en Les Solistes van Pierre Gagnaire in het Waldorf Astoria Berlin.

Ik ben er trots op dat zoveel van onze hotels zijn bekroond met deze gerenommeerde awards, waaronder een voor het vijfde opeenvolgende jaar

zegt Simon Vincent, Area President, EMEA, Hilton Worldwide. “Dit geeft blijk van een constant serviceniveau binnen ons merk en toont aan dat ons bedrijf met meer dan 250 hotels in 30 landen toonaangevend is op de Europese markt.”

Hilton Worldwide won prijzen in veel verschillende categorieën

· Europe’s Leading Airport Hotel – Hilton Frankfurt Airport, Duitsland
· Europe’s Leading Conference Hotel – Hilton Molino Stucky, Venetië, Italië
· Europe’s Leading Luxury Resort – Conrad Algarve, Portugal
· Europe’s Leading New Hotel – Waldorf Astoria Berlin, Duitsland
· Austria’s Leading Hotel – Hilton Vienna Plaza, Oostenrijk
· Bulgaria’s Leading Hotel – Hilton Sofia, Bulgarije
· Cyprus’ Leading Hotel – Hilton Cyprus
· Czech Republic’s Leading Business Hotel – Hilton Prague, Tsjechië
· Finland’s Leading Hotel – Hilton Helsinki Strand, Finland
· France’s Leading Spa Resort – Hilton Evian Les Bains, Frankrijk
· Hungary’s Leading Hotel – Hilton Budapest West End, Hongarije
· Ireland’s Leading Business Hotel – Hilton Dublin, Ierland
· Ireland’s Leading Hotel – Conrad Dublin, Ierland
· Italy’s Leading Conference Hotel – Hilton Molino Stucky, Venetië, Italië
· Italy’s Leading Business Hotel – Rome Cavalieri, Waldorf Astoria Hotels & Resorts, Italië
· Northern Ireland’s Leading Business Hotel – Hilton Templepatrick Hotel & Country Club (voor het vijfde opeenvolgende jaar), Noord-Ierland
· Northern Ireland’s Leading Hotel – Hilton Belfast, Noord-Ierland
· Poland’s Leading Business Hotel – Hilton Warsaw Hotel & Convention Centre, Polen
· Portugal’s Leading Golf Resort – Hilton Vilamoura As Cascatas Golf Resort & Spa (voor de tweede keer), Portugal
· Turkey’s Leading Conference Hotel – Conrad Istanbul, Turkije

De prestigieuze World Travel Awards worden al 20 jaar toegekend aan organisaties die een uitstekende klantenervaring bieden op het gebied van reizen en toerisme. Ze zijn uitgegroeid tot een belangrijke internationale meetlat voor de sector, stimuleren concurrentie en innovatie en vormen voor reizigers een zichtbaar bewijs van kwaliteit.

Ga voor meer informatie over de categorieën en winnaars van de World Travel Awards 2013 naar: www.worldtravelawards.com/winners2013-8

Comments are closed.