Julianatoren winnaar Dagje uit!

De bezoekers van Eropuit In Eigen Land hebben massaal gestemd op de Julianatoren als favoriete dagje uit. En met groot succes. De Julianatoren is namelijk door de stemmers uitgekozen tot winnaar van 2013!

Voor het tweede jaar op rij!

Het afgelopen jaar hebben de bezoekers van Eropuit In Eigen Land kunnen stemmen op hun favoriete accommodatie, restaurant en dagje uit. Voor het tweede jaar op rij kwam de Julianatoren in Apeldoorn als groot favoriet uit de bus. De stemmers zijn grotendeels enthousiast over de hoeveelheid verschillende attracties (meer dan 60!) en het voordelige abonnement waarmee je onbeperkt naar de Julianatoren kunt gaan en gratis toegang krijgt bij verschillende andere dieren- en pretparken. Het prijzenpakket voor het pretpark bestaat uit een trofee, een certificaat en een jaar lang een gratis banner op de website van Eropuit In Eigen Land.

Comments are closed.