Andrea Vreede start als columniste Dolcevia.com

Vanaf 1 september a.s. zal de bekende journaliste Andrea Vreede de gelederen van Dolcevia komen versterken als gastcolumniste met berichten uit Italië. Zij zal maandelijks twee columns gaan schrijven voor Dolcevia.com met haar observaties van het Italiaanse leven vanuit haar standplaats Rome.

Fotografie

Dolcevia heeft de laatste maanden grote investeringen gedaan om het toch al aantrekkelijke web portal nog mooier, gebruiksvriendelijker en informatiever te maken. ´Wij geven vooral veel aandacht aan mooie fotografie die we gebruiken ter illustratie van onze artikelen en recepten´ zegt Elisabeth. Wij hebben een aantal vakfotografen die exclusief voor ons werken en ons prachtige foto´s leveren.

In augustus versterkte Toon van Mierlo ons team als culinair recensent en zijn vrouw Karin maakt o.a. daar de foto´s voor. Dolcevia.com behaalde in juli en augustus van dit jaar tussen de 2200 en 2700 unieke bezoekers per dag, een hoogtepunt voor deze Nederlandstalige niche website over Italie. Meer dan 3600 artikelen over toerisme, lifestyle, gastronomie en wijn staan geïndexeerd in gemakkelijk navigeerbare rubrieken en sub-rubrieken, die snel opvraagbaar zijn.

Comments are closed.