Aantal toeristen naar Indonesië blijft stijgen

Het aantal buitenlandse toeristen in Indonesië is wederom sterk gestegen. In juli 2013 was het aantal toeristen dat Indonesië bezocht nog nooit zo hoog

Toename vluchten vanuit Midden-Ooosten

De toename van het aantal vluchten uit het Midden-Oosten naar Indonesië is te danken aan luchtvaartmaatschappijen als Emirates en Etihad die de frequentie hebben verhoogd. In totaal bezochten 766.966 toeristen de Gordel van Smaragd in de maand juli. Een historisch record, aldus de minister van Toerisme en Creatieve Economie, Ibu Mari Elka Pangestu. Verwacht wordt dat Indonesië in totaal 9 miljoen toeristen verwelkomt in 2013. Het aantal toeristen uit Europa blijft ook groeien, ondanks de crisis zijn de cijfers opvallend positief.

Vind voordelige vluchten naar Indonesië met Skyscanner

Comments are closed.