Nederlandse topbloggers ontdekken Duitse hotspots

Duitsland alleen leuk voor 50-plussers? Wij dachten van niet! Vanaf zondag 25 augustus gaan vier jonge Nederlandse topbloggers een week lang op zoek naar hotspots door heel Duitsland. Volg de proeverijen van Culy.nl in boomtown Hamburg, ontdek met NSMBL.nl het überstijlvolle München, voel de creatieve energie van modestad Keulen op ILFN.nl en beleef het legendarische uitgaansleven van Berlijn door de ogen van Ze.nl en Girlscene.nl.
top-bloggers-duitsland

Ook via Twitter

Volg ons op twitter via #youthhotspotsgermany om geen hotspot te missen. En…maak kans op dezelfde reis in Duitsland als die van je favoriete blogger door mee te doen aan de prijsvraag!

Culy.nl doet Bremen, Hamburg & Hannover

Voor foodblog Culy.nl gaat Joyce eerst naar Bremen, waar ze Das Viertel verkent, een wijk met veel hippe cafés en restaurants. In booming Hamburg speurt ze naar fijne eettentjes en mooie, individuele winkeltjes in het Schanzenviertel. Hannover mag dan nog een onbekende zijn in het Duitse culinaire landschap, een ontbijtje in een van de biologische deli’s in de wijk Linden legt de perfecte basis voor het verder ontdekken van deze groene stad.

Comments are closed.